Catering

Verzorgde Oosterse catering

Particulieren kunnen genieten van onze tot in de puntjes verzorgde catering, maar wij kunnen ook de catering verzorgen voor bedrijfsfeesten en vergaderingen.

Bekijk hier het catering formulier


Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
OF
Download het catering formulier

Suus' Garden

Omgeving

Wij verzorgen uw catering in 30 km rondom Zaltbommel en zorgen ervoor dat de gerechten ruim op tijd bezorgd worden. Tegen een kleine vergoeding kunt u bij ons ook het servies en bestek huren. Om de tarieven laag te houden, vragen wij u wel om deze schoon te retourneren. Uw feest of evenement wordt door ons tot in de puntjes verzorgd met heerlijke buffetten.

Catering op feestdagen

Op feestdagen hebben wij speciale menu’s, deze kunt u in ons restaurant bestellen, maar ook meenemen. Wilt u de catering bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen verzorgd hebben, zodat u zelf niet in de keuken hoeft te staan? Dan kunt u ons ook inschakelen, onze koks maken dan de heerlijkste gerechten voor u voor een onvergetelijke kerst.

Graag laten wij mensen in Zaltbommel en wijde omgeving kennis maken met onze authentieke Chinese keuken. Komt u langs, haal uw gerechten af of bespreek onze cateringservice. Wij verzorgen het graag voor u!

Download het catering formulier