Suus' Garden - Chinees Restaurant Zaltbommel

nabij Den Bosch

 

Suus' Garden heet gasten uit Den Bosch en omgeving van harte welkom in ons sfeervolle Chinees restaurant in Zaltbommel voor een uitgebreid menu aan oosterse gerechten. U wordt hartelijk ontvangen in ons gezellige restaurant en wij zullen er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Naast een keuze uit onze vaste menukaart hebben wij ook een extra kaart met diverse smakelijke hapjes.

 

Onze gasten uit Den Bosch en omstreken kunnen rekenen op een vriendelijke en vlotte bediening. Elke maand bieden wij een wisselend maandmenu tegen een gunstig tarief. Wij hebben veel aandacht besteed aan de inrichting van ons restaurant, om een oosterse uitstraling te bereiken. Hierdoor voelt u zich even in een andere wereld, wat nog versterkt wordt door de heerlijke oosterse gerechten, die onze koks voor u bereiden. Wij maken uitsluitend gebruik van verse ingrediënten en hechten veel waarde aan een hygiënische omgeving. Hierdoor bent u altijd verzekerd van topkwaliteit Chinese gerechten.  

 

Afhalen Chinees eten Den Bosch

 

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Ook kunt u de gerechten afhalen in ons Chinees restaurant. Alle gerechten kunnen meegenomen worden. Deze worden voor u zorgvuldig ingepakt, zodat u thuis kunt genieten van een warme en smakelijke maaltijd. U wordt bij ons altijd snel geholpen. Wilt u nog korter willen wachten, dan kunt u ook telefonisch bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de gerechten op het afgesproken tijdstip vers bereid voor u klaar staat. Heeft u last van allergieën of heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten, dan houden wij hier rekening mee.

 

Ook verzorgen wij de catering voor uw feesten en evenementen, wij nemen u daarbij alle zorgen uit handen, de gerechten worden punctueel bij u afgeleverd in een regio van 30 km rond Den Bosch en ook kunt u het servies en bestek bij ons huren tegen een kleine vergoeding. Wij verzoeken u wel om deze afgewassen te retourneren, zo kunnen wij de vergoeding laag houden. Wilt u uw feest of evenement dus opluisteren met een uitstekend verzorgd buffet naar keuze, dan bent u bij Chinees restaurant Suus' Garden aan het juiste adres.

Verzorgde Oosterse catering

 

Particulieren kunnen genieten van onze tot in de puntjes verzorgde catering, maar ook kunnen wij de catering verzorgen voor bedrijfsfeesten en vergaderingen.

 

Op feestdagen hebben wij speciale menu's, deze kunt u in ons restaurant bestellen, maar ook meenemen. Wilt u de catering bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen verzorgd hebben, zodat u zelf niet in de keuken hoeft te staan? Dan kunt u ons ook inschakelen, onze koks maken dan de heerlijkste gerechten voor u voor een onvergetelijke kerst.

 

Graag laten wij mensen in Den Bosch en wijde omgeving kennis maken met onze authentieke Chinese keuken. Komt u langs, haal uw gerechten af of bespreek onze cateringservice. Wij verzorgen het graag voor u!

Buienradar